Diensten

Lakken en herlakken van ramen, deuren en garagepoorten

Schrijnwerk (ramen en deuren) kan door inwerking van UV-licht, regen en wind kleur verliezen! Ook uw garagepoort is hier gevoelig aan.
U wil uw woning een nieuwe moderne en frisse look geven? Er is schade vastgesteld aan uw nieuwe ramen of deuren (krassen, kleurverschil, boorgaatjes, …).

Is uw schrijnwerk technisch nog in orde maar wenst u het op te frissen of zelfs in een nieuw kleurtje te steken? Dan kunnen wij deze herlakken, bij u ter plaatse en zonder kap- of breekwerk !
Zowel voor PVC, aluminium als staal.
Hout wordt steeds ter plaatse bekeken…
Bekijk onze Airconditioning accessoires

Binnenlakwerken en afwerking

Nieuw binnen onze mogelijkheden, binnenlakwerken. Wil je de muren of plafonds van je huis een nieuwe kleur geven? Is je keuken nog in goede staat, maar past de kleur niet meer in de stijl van je huis. Wij kunnen dit ter plaatse een nieuwe kleur geven.
Ook trappen, leuningen, ... behoren tot de mogelijkheden.
Bekijk onze prODUCTEN (coming soon)

Vervangen en herstellen van Renolit folie op PVC ramen of deuren

Als gecertificeerd hersteller van Renolit zijn wij in de mogelijkheid deze te gaan vervangen. Deze folie, met houtnerf structuur, geeft uw PVC raam of deur een eigen look. Maar wanneer deze beschadigd is kan dit niet zomaar hersteld worden. Wij komen ter plaatse en vervangen deze folie zodat hier niets meer van te zien is.
Ook uw PVC ramen en deuren kunnen herlakt worden.
Bekijk onze Airconditioning accessoires

Lakwerken en natlak

Ontdek ons assortiment producten in diverse kleuren. Met onze algemene lakwerken en natlak diensten zorgen we ervoor dat elke doe-het-zelver en professionele installateurs onze producten op een mooie esthetische manier kunnen installeren in elke omgeving.
Bekijk onze prODUCTEN (coming soon)

Airconditioning accessoires in kleuren die passen bij jouw omgeving.

Ontdek ons design assortiment airconditioning accessoires in diverse kleuren. We zorgen ervoor dat elke doe-het-zelver en professionele installateurs onze producten op een mooie esthetische manier kunnen installeren in de omgeving.
Bekijk onze Airconditioning accessoires