Over Lomatec

Over Lomatec

Lomatec is een bedrijf dat zich specialiseert in het herlakken van ramen, deuren en garagepoorten. Nog tot de mogelijkheden behoort de binnenafwerking van uw huis.

Lomatec biedt professioneel lakwerk aan zowel professionele gebruikers als aan particulieren.

Ben je als schrijnwerker, schilder, architect, doe-het-zelver,... op zoek naar kwalitatief lakwerk om aan te bieden aan je klant? Ben je als particulier op zoek naar een partner om jou werken uit te voeren op een kwaliteitsvolle manier?

De persoon achter Lomatec is Dimitri Loyaerts. Door zijn jarenlange ervaring kan hij u bijstaan met raad en daad. Klantenservice en ondersteuning zijn zeer belangrijke peilers binnen het bedrijf, daarnaast is afwerking en oog voor detail een van de grote pluspunten die Lomatec aanbied.

Interesse om samen te werken?

Contacteer ons

Waarom voor ons kiezen?

Contacteer ons

Detail en afwerking

Oog voor detail en gevoel voor afwerking zijn één van onze grote troeven. Ook klantenservice dragen wij hoog in het vaandel.

Persoonlijke en flexibele aanpak

Twijfel je aan de kleur of afwerking? Wij staan je graag bij in deze soms moeilijke keuze. Door onze praktijkervaring kunnen wij u een bredere kijk geven op de mogelijkheden en meer informatie geven over de juiste afwerking.
arrow-right